گروه صنعتی سیمرکو

هسته‌گیر میوه

مشاهده کنید

هسته‌گیر صنعتی آلبالو

پس از جداسازی ساقه و یا در اصطلاح دم آلبالو و یا گیلاس، بسته به نوع کاربری آنها، آلبالو و یا گیلاس می بایست هسته گیری شوند .

دستگاه هسته گیر جهت جداسازی هسته آلبالو و گیلاس در دو مدل طراحی و به بازار عرضه می شوند .  

دستگاه هسته گیر غلطکی و سوزنی .

دستگاه هسته‌گیر آلبالو داری یک غلطک ثابت و یک غلطک متحرک است. غلطک متحرک آلبالو‌های ریخته شده  را به سمت غلطک ثابت منتقل می‌کند و با در میان هم رفتن شیارهای فولادی غلطک متحرک و ثابت عمل جداسازی هسته از بافت آلبالو انجام می‌شود.

دستگاه هسته گیر غلطکی بیشتر در خط تولید مربا و کمپوت مورد استفاده قرار می گیرد و دستگاه هسته گیر سوزنی بیشتر در خط تولید ترشی و یا آلبالوی خشک شده، مورد استفاده قرار می گیرد

آلبالو با قرار گرفتن بر روی سطح غلطکی مخصوص طراحی شده این دستگاه، باعث به حرکت در آمدن آلبالو ها بر روی غلطک می شوند، از طرفی بازویی ثابت شیارداری که دقیقا در بین شیارهای غلطک قرار می گیرند، برای جلوگیری از جابجایی بیشتر آلبالو بر روی دستگاه تعبیه شده است، به محض برخورد آلبالو با بازویی ثابت دستگاه، گوشت و بافت آلبالو پاره شده و همراه با غلطک جابجا می شود ولی هسته آن بر روی لبه شیب دار بازویی ثابت می ماند، و بروی مخزن جداگانه ای ریخته می شوند .

 

مشخصات فنی هسته گیر آلبالو

  • جنس : بدنه استنلس استیل 304 نگیر، جنس غلطک ها فولادی
  • دارای 40 تیغه جداسازی هسته قابل تنظیم و ریگلاژ
  • دارای نوار غلطکی جهت خارج کردن هسته‌ها از دستگاه
  • ابعاد : طول 110 س متر، عرض 100 س متر، ارتفاع 90 س متر
  • نوع: سوزنی و غلطکی
  • سیستم عملکرد : الکترومکانیکی
  • ظرفیت : 300 الی 1000 کیلو در ساعت
error: این محتوا برای شرکت سیمرکو محفوظ است