گروه صنعتی سیمرکو

خط تولید کنسرو غذای پِت

مشاهده کنید
خط تولید تن ماهی

خط تولید غذای حیوانات خانگی

گروه صنعتی سیمرکو به عنوان اولین سازنده خط تولید غذای کنسروی سگ و گربه، تا امروز افتخار راه‌اندازی 7 پروژه در ایران و یک پروژه در سلیمانیه (عراق) با هدف تولید غذای حیوانات خانگی را داشته است.

در این خط تولید، زیر ساخت لازم برای تولید انواع غذاهای کنسروی مانند نچرال، پته، چانک و بستنیِ‌گربه دیده شده. با توجه به تنوع زیاد محصولات در این فضا، خط تولیدهای ارائه شده توسط سیمرکو، تا امروز امکانات لازم جهت تولید انواع محصولات با فرمولاسیون خاص را برای تولیدکنندگان فراهم ساخته.

فرآیند پخت گوشت در این خط تولید در 2 مرحله صورت می‌گیرد. مرحله اول، در دیگ‌پخت و توسط بخار آب اتفاق می‌افتد که موجب نرم شدن بافت گوشت و آمادگی برای فرآیند بسته‌بندی می‌شود و مرحله دوم، در اتوکلاوهای تمام اتومات، روی قوطی پلمپ شده نهایی انجام می‌شود. قوطی‌های کنسرو، داخل اتوکلاو به مدت 45 دقیقه زیر فشار 1.2 اتمسفر و دمای 121 درجه سانتی‌گراد قرار می‌گیرند. به این صورت پخت نهایی و استریلیزاسیون روی آن‌ها پیاده می‌شود.

اجرای صفر تا صد کارخانه

گروه صنعتی سیمرکو

ماشین‌آلات خط تولید غذای سگ و گربه

کلیه حقوق مادی و معنوی این طرح متعلق به گروه صنعتی سیمرکو می‌باشد.

وان شسشتو

1. وان دیفراست (یخ‌زدایی)

گوشت به صورت یخ زده در اختیار خط تولید قرار می‌گیرد. در نتیجه اولین قدم یخ زدایی اصولی است که این کار در وان‌ها دیفراست انجام می‌شود.

اره گوشت بری

2. اره استخوان‌بُر

بعد از خارج شدن مواد اولیه از بخش یخ‌زدایی، از اره استخوان‌بر برای تکه‌تکه کردن گوشت در قطعات کوچک‌تر استفاده ‌می‌شود.

میکسر و چرخ گوشت صنعتی

3. چرخ‌گوشت صنعتی

برای تولید محصولاتی مانند کنسرو پَته و چانک، مواد اولیه به وسیله چرخ‌گوشت صنعتی میکس شده و حالت خمیری به خود می‌گیرند.

دیگ پخت صنعتی

4. دیگ پخت گوشت

پس از برش دادن قطعات گوشت و شست‌و‌شوی نهایی، قطعات شسته شده روی سینی ترولی دیگ پخت چیده می‌شوند، ترولی‌هاروی ریل قرار می‌گیرند و وارد دیگ پحت می‌شوند. دیگ پخت توسط بخار آب، پخت اولیه را به صورت یکسان روی گوشت انجام می‌دهد.

میز افزودنی

5. میز افزودن مواد اولیه

از این بخش برای اضافه کردن موادی مانند نخود فرنگی، برنج، غلات و قطعات هویج استفاده می‌شود. قوطی‌ها روی نوار انتقال میز از مقابل اپراتورهایی که طرفین میر قرار گرفته‌اند عبور می‌کند و اپراتور مواد مورد نظر را به قوطی اضافه می‌کند.

سینی ترافیک قوطی

6. سینی ترافیک

قوطی‌های خالی توسط اپراتور از پالت خارج شده و بر روی سینی ترافیک قرار می‌گیرند. سینی گردان با هر بار چرخیدن و به کمک نیروی گریز از مرکزی که ایجاد می‌کند، قوطی‌ها را به کناره دستگاه هدایت می‌کند، قوطی‌ها از خروجی‌ای که در یک سمت سینی ترافیک تعبیه شده خارج شده و بر روی نوار نقاله دستگاه بعدی قرار می‌گیرند.

قوطی شوی بخار

7. قوطی شوی

قوطی‌ها قبل از پر شدن می‌بایست استریل شوند، برای این منظور نازل‌ها، بخار آب را با فشار به داخل قوطی‌های حالی می‌زنند. در نهایت قوطی‌ها خشک و آماده پر شدن می‌شوند.

پرکن 2 پیستون

8. پُرکن مواد غلیظ

این دستگاه برای پر کردن مواد خمیری و محصولاتی با غلظت بالا (مثل پَته) داخل قوطی مورد استفاده قرار می‌گیرد. دستگاه پرکن، خمیر را با دقت بر اساس وزنِ مورد نظر داخل قوطی می‌ریزد.

پرکن روتاری حبوبات

9. پُرکن جامدات

از این نوع پرکن برای اضافه کردن مواد جامد و قطعه‌قطعه‌ای مانند قطعات چانک استفاده ‌می‌شود. قطعاتِ چانک داخل سینیِ گردان بالای دستگاه ریخته می‌شوند و با چرخش این سینی، قطعات کاسه‌های زیر سینی را پر می‌کنند. زمانی که قوطی توسط نوار ترانسپورت از زیر کاسه‌ها عبور می‌کند، محتویات کاسه به قوطی منتقل می‌شود.

فرمولاسیون

10. سکوی فرمولاسیون

فرمولاسیونِ هر نوع از محصولات در این مخازن این دستگاه آماده می‌شوند. سکوی فرمولاسیون دارای مخازنی در قسمت بالا و مخازنی در قسمت پایین است. همه این مخازن دارای ژاکت (جداره بخار آب) و همزن می‌باشند، با این تفاوت که در مخزن پایین، همزن با سرعت زیاد در حال مخلوط کردن مواد اولیه و در مخزن بالا، همزن با سرعت کم‌تر در حال گرم و همگن نگه داشتن محلول نهایی است.

پرکن روغن

11. محلول ریز

در خط تولید‌های کنسروی دو مدل محلول ریز مورد استفاده قرار می‌گیرد، یکی محلول ریز دوشی است که به صورت پیوسته آب و نمک را به صورت دوشی روی مواد داخل قوطی می‌ریزد، و دیگری محلول‌ریز پنوماتیک است که در آن زمانی که قوطی زیر نازل‌ها قرار می‌گیرد، سنسور به PLC سیگنال می‌دهد و دستگاه به طور اتومات جلوی عبور قوطی‌ها را گرفته و آب و نمک را داخل آن‌ها می‌ریزد.

اگزاست

12. اگزاست

جهت خارج کردن هوای باقی مانده روی سطح محصول داخل قوطی، با عبور دادن قوطی‌های پرشده از زیر نازل‌های بخار، دمای سطحی و داخلی قوطی بالا رفته و باعث ایجاد انبساط و خارج شدن هوا از داخل قوطی می‌شود. در صورت باقی ماندن بخار آب داخل قوطی پس از دربندی و فرآیند خنک کردن در اتوکلاو ، بخار آب به قطره تبدیل شده و ایجاد خلا می‌کند.

دربند قوطی

13. دربند قوطی تمام اتومات

قوطی‌های پرشده توسط نوار نقاله به داخل دستگاه دربند منتقل می‌شوند. با تشخیص وارد شدن قوطی  توسط سنسور، یک درب روی ریل قرار می‌گیرد و از طرفی قوطی توسط ماردون بر روی پدال هدایت می‌شود. همزمان درب قوطی بر روی بدنه قرار می‌گیرد و با بالا آمدن پدال دستگاه، قوطی و درب قوطی در معرض قرقره‌های دوخت عمل اول و دوم قرار می‌گیرند و پلمپ قوطی نهایی می‌شود.

قوطی شوی بخار

14. قوطی شوی آخر خط

از آنجایی که ممکن است در مرحله اضافه کردن محلول فرمولاسیون، جداره بیرونی قوطی‌ها کثیف شوند، بعد از پلمپ شدن درب، دوباره قوطی‌ها با آب گرم در این دستگاه شسته می‌شوند.

اتوکلاو افقی

15. اتوکلاو

در انتهای کار قوطی‌های پلمپ شده در اتوکلاو قرار می‌گیرند. این کار به دو منظور انجام می‌شود. اولی پخت نهایی محتویات داخل قوطی و دومی استریل شدن آن. در صورت درست اجرا شدن عملیات اتوکلاو، محصول داخل قوطی‌ها بدون نیاز به مواد نگه‌دارنده تا 24 ماه ماندگاری خواهند داشت.

لیبل زن

16. لیبل‌زن

این دستگاه لیبل محصول را روی قوطی‌ها می‌چسباند. لیبل به صورت رول روی لیبل‌زن قرار داده می‌شود، سنسور با رسیدن محصول فرمان شروع عملیات را صادر می‌کند و دستگاه با چرخاندن قوطی لیبل را روی آن می‌چسباند. در آخر هم لیبل توسط کاتر برش می‌خورد و کاغذ پشت برچسب از چرخه خارج می‌شود.

جت پرینتر

17. جت پرینتر

جهت چاپ اطلاعات تولید شامل کد تولیدی محصول در کارخانه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و قیمت محصول از جت پرینتر استفاده می‌شود. با قرار گرفتن قوطی‌ روی نوار نقاله و عبور از زیر نازل، جت پرینتر حضور آن را تشخیص داده و به صورت اتومات اطلاعات مورد نظر را چاپ می‌کند.

شرینک پک

18. شرینک پک

قوطی‌ها توسط اپراتور روی کارتن‌ یا پلاستیک‌های لبه کوتاه به صورت چند تایی (۱۲ یا 24 تایی) چیده می‌شوند. بعد از آن توسط جک جلو برنده به داخل شیرینک پک هدایت شده و نایلون‌کشی می‌شوند. داخل تونل، گرمای ایجاد شده توسط المنت‌، نایلون را فرم می‌دهد و قوطی‌ها را پک می‌کند.

پروژه‌های سیمرکو

گروه صنعتی سیمرکو، تا کنون افتخار مشارکت در راه‌اندازی 170 کارخانه داخلی و 37 کارخانه خارجی را داشته است.

پت‌چی

کنسور غذای حیوانات خانگی

سلبُن

کنسور غذای حیوانات خانگی

فاکس

کنسور غذای حیوانات خانگی

سوالات متداول راه‌اندازی

کارشناسان فنی مجموعه سیمرکو با گردآوری مهم‌ترین سوالاتی که حاصل تعامل چندین ساله با کارآفرینان فعال در حوزه تولید مواد غذایی است، سعی در یافتن مدلی کرده‌اند که بتواند پاسخگوی چنین دغدغه‌های باشد. بر اساس مدل پیشنهادی سیمرکو جهت راه‌اندازی خط تولید، مسیر کارآفرینان از زمان شکل‌گیری یک ایده تا تولید محصول نهایی شامل موارد زیر می‌باشد.

گام نخست: مشاوره تخصصی و امکان‌سنجی اولیه

گام دوم: ارائه طرح توجیهی و اخذ جواز تاسیس

گام سوم: طراحی و ساخت ماشین‌آلات

گام چهارم: اجرای زیرساخت‌ها و راه‌اندازی خط تولید

گام پنجم: تولید آزمایشی محصول و اخذ جواز بهره‌برداری

گام ششم: اخذ پروانه‌های بهداشتی

گام هفتم: آموزش و مشاوره

گام هشتم: تولید نهایی، بازاریابی و فروش محصول

همونطور هم که قبلا به این موضوعات اشاره شده است مواردی رو باید برای این منظور در نظر گرفت که برخی از اونها عبارتند از :
عرضه و تقاضای محصول، دسترسی آسان به مواد اولیه، دسترسی به بازار فروش و مصرف، در نظر گرفتن هزینه‌های تولید متناسب با سرمایه گذاری اولیه همه این موارد اهمیت بالایی در تعیین نوع محصول تولیدی خواهد داشت

یکی از خدمات گروه صنعتی سیمرکو برای مشتریانی که این درخواست را مطرح می‌نمایند ارائه طراحی کارخانه و اجرای جانمائی بخش‌های عمرانی و تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در خط تولید، مطابق با ضوابط سازمان ملی استاندارد و فرایند تولید محصول می باشد که برای این منظور از نرم افزار های مربوط به طراحی عمرانی و صنعتی استفاده می‌شود و یک شمایل شبیه سازی شده را به صورت سه بعدی، قبل از اجرای کارخانه در اختیار مشتری قرار می‌دهد.

ظرفیتی که علاوه بر توجیه پذیر کردن هزینه‌های ثابت و جاری بتونه محصول تولیدی شما رو در بازار معرفی کنه .
مراحلی که معمولا در فازبندی‌های هدف گذاری شده به صورت استاندارد مطرح هست عبارتند از :
فاز اول: شناخت موسس از روند تولید و آشنا شدن با فضای مربوطه و موانع پیش رو، بدست آوردن راهکارهای برون رفت از موانع ، فرصت‌ها و چالش‌های پیش رو در سال نخست تجربه میشه
فاز دوم: تبلیغات و حضور مدوام و بهره برداری از فرصت‌ها و ارائه آفرهای فروش با حداقل سود و حداکثر تیراژ، آشنا شدن توزیع کنندگان و فروشندگان با محصول تولید شده در سال دوم
فاز سوم: تنوع در محصولات و کاهش هزینه‌های بازرگانی، کاهش هزینه‌های تولید، تمرکز در ایجاد بازار هدف با توجه به داده‌های بدست آمده در طی دو سال
فاز چهارم: پاسخ مناسب به درخواست‌های مشتریان با توجه به بازخورد بازرگانی و فروش، ایجاد نمایندگی داخلی و خارجی، تولید محصول با درنظر گرفتن محیط و بازار هدف و سفارش مشتری، صادرات محصول رقابتی

در اینکه موقعیت کارخانه جهت راه اندازی کنسرو غذای حیوانات خانگی کجا باشه، باید به چند نکته توجه بشه اول اینکه موقعیت کارخانه یا به محل تهیه مواد اولیه نزدیک باشه و یا به بازار مصرف، صرف اینکه شما یک زمین و یا یک سوله‌ای رو دارید که مالک اون هستید و هزینه ای از بابت خرید ملک و یا اجاره پرداخت نمی کنید نمی تونه ملاک تعیین موقعیت اجرای کارخانه باشه.

بلاگ و مقالات
کارگاه کوچک تولید رب گوجه
صادرات رب گوجه فرنگی
طراحی کارخانه رب گوجه
error: این محتوا برای شرکت سیمرکو محفوظ است