گروه صنعتی سیمرکو

اجرا و ساخت

ویدیو اجرا و ساخت گروه سیمرکو

عملیات اجرایی

پیشرفت تکنولوژی به طور قابل توجهی بر صنایع موادغذایی کنسروی تاثیر می‌گذارد. اگرچه پیشرفت تکنولوژی خطوط تولید را هوشمند و اتوماتیک کرده و عملیات و روند تولید کنسرو را بهبود بخشیده است اما دغدغه اصلی، تخصصی شدن خطوط تولید و راه اندازی کارخانه است. در نتیجه، رسیدن به نتایج مطلوب و نیازهای از پیش تعریف شده از تخصص و تجربه گسترده حاصل می شود. از سوی دیگر گسترش بازار مواد غذایی و رقابت‌پذیری این حوزه نیازمند کیفیتی منحصر به فرد است که بتواند مشتریان را جذب کند که این نیز نتیجه علم و تخصص است. گروه صنعتی سیمرکو با بیش از 20 سال سابقه در راه‌اندازی ماشین آلات صنعتی و خطوط تولید، ایجاد زیر ساخت‌های لازم و تشکیل کارگروه‌های خبره جهت تسریع در راه‌اندازی و رقابتی تر کردن قیمت نهایی، مسیر راه اندازی کارخانجات کنسرو مواد غذایی را از صفر تا صد فراهم می کند. خدمات گروه صنعتی سیمرکو در چهار مرحله مشاوره و طراحی ، اجرا و ساخت ، توسعه و پشتیبانی و فروش و بازاریابی ارائه می شود.

در فاز دوم خدمات گروه صنعتی سیمرکو، ساختمان کارخانه احداث می شود و همزمان با احداث ساختمان کارخانه و اجرای تاسیسات، دستگاه‌های انتخاب شده جهت بهره برداری و راه‌اندازی خط تولید در ظرفیت مورد نظر کارفرما ساخته می‌شوند. فاز دوم خدمات گروه صنعتی سیمرکو در سه نوع مختلف ارائه می شود:

پس از ثبت قرارداد برای دریافت نوع سوم از خدمات شرکت سیمرکو:
در اولین اقدام گروه عمرانی برای نقشه برداری از موقعیت زمین اعزام می‌شوند. نقشه‌ی هوایی و نقشه‌های زمینی فراهم می‌شود. برای سنجش کیفیت خاک از خاک منطقه نمونه برداری می‌شود و برای سنجش کیفیت آب نمونه آب منطقه نیز آزمایش می‌شود. زیرساخت‌های این کارخانه شامل آب رسانی،گازرسانی، برق رسانی و دسترسی به تصفیه خانه (آب و فاضلاب) سنجش می‌شود. در صورت عدم دسترسی، در بخش عملیاتی‌سازی پروژه زیرساخت‌های لازم احداث خواهد شد.

بعد از این مرحله دو گروه عمران و فنی شرکت سیمرکو در نشست‌های تخصصی نقشه اصلی ابنیه و محیط کارخانه و طرح چیدمان و تجهیزات خط تولید را در جلسات تخصصی ایجاد می‌کنند. همچنین نقشه ترازبندی سایت پلان نیز فراهم می‌شود. طراحی این نقشه‌ها با توجه به بهره‌برداری ، ظرفیت تولید و ضوابط سازمان‌های استاندارد و سنجش کیفیت، کارشناسی می شود. پس از طراحی و آماده‌سازی در یک جلسه توجیه‌ی کارفرما از جزئیات طراحی و نقشه کشی‌ها مطلع می‌شود و در صورتی که او طراحی‌ها را تایید کند، تمامی نقشه‌ها و طراحی‌ها همراه با دفترچه محاسبات سوله‌ها و ابنیه وهمچنین مدل سازی سه بعدی تمام جزئیات اجرایی به کارفرما تحویل داده می شود.

دراین مرحله با آماده شدن نقشه‌ها و طراحی‌ها گروه فنی ـ مهندسی آماده ساخت ابنیه می‌شوند؛ انواع کارخانه‌ها اغلب شامل دو بخش محوطه و زیربنا هستند. محوطه کارخانه کنسرو سازی با توجه به نوع بهره‌برداری و ظرفیت تولید متراژ متفاوتی دارد. زیربنای کارخانه کنسرو‌سازی مطابق با قوانین نهاد‌های استاندارد بین 40% تا 60% از کل متراژ زمین را در بر می‌گیرد.

زیربنا شامل قسمت‌های زیر است: (سالن تولید، سالن آمده سازی، سالن بسته بندی، سالن موتورخونه، سپتیک، ساختمان اداری، حراست، باسکول، رفاهی، کارگری، آزمایشگاه میکروبی و شیمیایی، انبار قرنطینه، انبار محصول نهایی، انبار ظایعات، باراندازها، مخازن ذخیره‌سازی آب، ذخیره سازی سوخت، سیستم‌ها تهویه، سیستم‌های تصفیه، سیستم‌های روشنایی، سیستم‌های گرمایش، سیستم های سرمایش، هواساز ها، تصفیه فاضلاب و…). نخستین مرحله در اجرای کردن، گودبرداری و اجرای عملیات خاکی است که مطابق با نقشه‌های گروه معماری انجام می شود. پس از اینکه عملیات گودبرداری به پایان رسید، نوبت به مرحله اجرای فوندانسیون می‌رسد که در این مرحله بتن ریزی‌های پی کارخانه انجام می‌شود تا استحکام آن حفظ شود. در قدم بعد مرحله نصب اسکلت فلزی می‌رسد تا سازه فلزی شکل گیرد. این اسکلت مطابق با نقشه های طراح در محل های خود نصب می‌شود.

بعد از آن نوبت به نصب سقف می‌رسد. سقف‌ها در این مرحله با توجه به نوع سوله و زمانبندی اجرا و نکات و ضوابط نه

اد‌های استاندارد طراحی می‌شود. پس از آماده شدن اسکلت و سقف‌های کارخانه وقت دیوارچینی و تکمیل ساختار سازه‌ها است. در این مرحله کارگران عملیات آجرکاری دیوارهای کارخانه و محوطه آن را انجام می‌دهند و بر مبنای نوع سوله بنای کارخانه را تکمیل می کنند. بعد از تکمیل بنای کارخانه وقت تکمیل ظاهر آن فرا می رسد. در این مرحله نمای بیرونی ابنیه مطابق با نظر و سلیقه کارفرما اجرا می شود.

بعد از اتمام ساخت ابنیه و اجرای مراحل تکمیلی آن در پیاده سازی و اجرای نمای کارخانه و پیش از نصب تجهیزات خط تولید و شروع تولید محصول باید تاسیسات ضروری کارخانه آماده شود. همچنین ماشین آلات خط تولید نیز برای شروع به کار زیرساخت‌های اولیه را می خواهند. تمامی زیر ساخت‌ها از قسمت موتورخانه شروع می‌شوند. سیستم‌های تصفیه آب ، آب تصفیه نشده، باد و بخار آب، برق ماشین آلات تاسیسات در قسمت موتورخانه نصب و راه‌اندازی می شوند. از موتورخانه به سالن‌های تولید ، آماده سازی و بسته بندی نیز، زیرساخت‌های مورد نیاز خط تولید اجرا می‌شوند. سینی‌کشی‌ها، ساپورت‌کشی‌ها، اجرای تابلو برق ها خود کارخانه و خط تولید، اجرای پایپینگ شامل لوله کشی بخار آب ، لوله کشی آب تصفیه شده، لوله‌کشی آب تصفیه نشده، سیستم CIP، و کابل‌کشی تجهیزات، تاسیسات موردنیاز راه اندازی خطوط تولید کنسروی هستند.

 

گروه صنعتی سیمرکو با بیش از بیست سال سابقه در طراحی و ساخت ماشین‌آلات صنعتی به منظور بهره‌برداری با بالاترین کیفیت خطوط تولید خود را به شکل تخصصی برمبنای حجم ظرفیت تولید طراحی می‌کند. با توجه به این مطلب و با هدف از بهره‌برداری و ظرفیت در نظرگرفته شده برای کارخانه، همزمان با شروع فعالیت های عمرانی ساخت ماشین آلات در کارخانه سیمرکو آغاز می‌شود.

با توجه به زمان‌بندی و نوع بهره‌برداری از خط تولید مورد نظر و همچنین ظرفیت تولید و نوع بسته‌بندی آن ماشین آلات در کارخانه سیمرکو همزمان با شروع فعالیت عمرانی و معماری در ساخت ابنیه کارخانه آغاز می‌شود. ماشین آلات شرکت سیمرکو با جدیدترین تکنولوژی‌ها و با بهترین کیفیت که توانایی رقابت جهانی را دارد ساخته می‌شوند. طراحی این ماشین الان بر مبنای جانمایی است که از قبل طراحی و در اختیار گروه عمرانی و معماری شرکت سیمرکو قرار گرفته است.

بعداز تکمیل ابنیه و تاسیسات، در ضمن اینکه ماشین آلات آماده هستند، تمامی تجهیزات خط تولید، به طورکامل از کارخانه سیمرکو بارگیری می شوند و به محل کارخانه منتقل می شوند. بر مبنای نقشه جانمایی ماشین آلات و دستگاه‌های مرتبط هریک در جای خود نصب می‌شوند و سیستم الکتریکال نیز به خط تولید وصل می‌شود و ماشین آلات آماده تولید محصول می‌شوند.

بعد از آنکه ماشین آلات در محل جانمایی در کارخانه تولید محصول کنسروی نصب شدند، خط تولید برای اولین بار شروع به کار می کند تا درصورت هرگونه ایراد ، مشکل سریعا برطرف شود. در صورت تایید تست سلامت ماشین آلات خط تولید، محصول آزمایشی در حداقل ظرفیت تولید می شود. بعد از تولید آزمایشی نمونه ای رو برای معاونت غذا و دارو یا نهاد‌ها مربوط به سلامت و کیفیت محصول ، از جمله نهادهای استاندارد فرستاده می‌شود تا تاییدیه بهداشتی گرفته شود. این آخرین مرحله از فاز دوم خدمات شرکت سیمرکو است.

error: این محتوا برای شرکت سیمرکو محفوظ است