گروه صنعتی سیمرکو

ممنوعیت واردات غذای حیوانات خانگی

ممنوعیت واردات غذای حیوانات خانگی یکی از تیترهای مهم خبری در نیمه اول سال ۹۹ بوده است. سید مهدی نیازی، مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد که واردات غذای سگ و گربه ممنوع شده است.

غذای سگ و گربه در زیر مجموعه اقلام غیر ضروری دسته بندی می شود. بر اساس آمار وزارت صنعت و معدن، واردات کالاهای غیر ضروری ممنوع شد که غذای حیوانات خانگی نیز در این گروه بندی قرار دارد.

آیا واردات غذای سگ و گربه ممنوع شده است؟

آقای نیازی در مورد ممنوع شدن غذای سگ و گربه اینگونه خبر داد که از ۸اردیبهشت واردات غذای سگ و گربه ممنوع شده است و این کالای غیر ضروری در لیست این فهرست قرار داده شده است. ممنوع شدن واردات غذای سگ و گربه می تواند از دو منظر قابل بررسی باشد و از سویی اهمیتی دو گانه دارد. یکی برای کسانی که می خواهند خط تولید غذای سگ راه اندازی کنند و افرادی که وارد کننده غذای سگ و گربه هستند.

وی در خصوص اینکه چرا غذای حیوانات خانگی ممنوع شده است گفته است که ارزش دلاری واردات غذای سگ و گربه در سال ۹۶ به میزان ۱۰ میلیون دلار بوده که در سال ۹۷ به ۷ میلیون دلار کاهش داشته و این ممنوعیت می تواند این مقدار را کاهش دهد.

تاثیر ممنوعیت واردات غذای سگ بر بازار داخلی

ممنوعیت واردات غذای سگ و گربه از دو جنبه اهمیت دارد که می تواند تاثیر بسزایی بر روی بازار حال حاضر داشته باشد. اینکه یک کالا ممنوع می شود از دو سو قابل بررسی است؛ یکی برای واردکننده ها و یکی هم تولید کننده های داخلی. ممنوعیت غذای سگ و گربه فرصت بسیار خوب و عالی برای تولید کنندگان داخلی است تا با خرید و راه اندازی خطوط تولید غذای سگ کمبود موجود در کشور را جبران نموده و نیاز ان را رفع کنند.

چالش یا فرصت

شرکت سیمرکو اولین مجری و طراح خطوط تولید غذای سگ برای شما پیشنهادات بسیار ویژه دارد و حال که واردات ممنوع شده است می توانید با هزینه های بسیار کم خط تولید غذای سگ را خریداری و راه اندازی نموده و کسب درآمد کنید.

چرا واردات غذای سگ و گربه ممنوع شد؟

سال ۹۸ سال جنگ اقتصادی هر چه بیشتر با آمریکا و غرب است. این جنگ اقتصادی می تواند جوانان این مرز و بوم را به فکر و ایده های نو سوق دهد. برای سگ و گربه که از محبوب ترین حیوانات خانگی در ایران هستند در سال ۹۶ ، ۱۰ میلیون دلار غذا وارد شده است که رقم بسیار بالایی است. زمانی که توان داخلی برای تولید و راه اندازی خط غذای سگ و گربه وجود دارد عملا ممنوعیت واردات غذای سگ و گربه کاملا امری منطقی است.

ممنوعیت واردات غذای حیوانات خانگی نمی تواند نگران کننده باشد. از سویی مواد غذایی کنسروی و خشکی که در سال ۹۷ وارد کشور شده است موجود بوده و برای مدت زمان حدود ۱ سال باقی است و از سوی دیگر کارخانجات تولید غذای سگ و گربه در کشور در حال راه اندازی هستند و همین موضوع ما را امیدوار می کند که تا نهایتا چند ماه اینده غذاهای داخلی وارد بازار شده و بتواند نیاز مشتریان را رفع کند.

واردات غذای سگ و گربه

تا پیش از ممنوعیت واردات سگ و گربه، ایران یکی از بزرگترین وارد کنندگان غذای حیوانات در خاور میانه بود. بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی وب سایت trademap ، واردات غذای مخصوص سگ و گربه با کد تعرفه ای غذای حیوانات خانگی ۲۳۰۹۱۰ عمدتا از کشورهی اروپایی صورت پذیرفته است.
آمارها نشان می دهد که ایران درسال ۲۰۱۸ از کشورهای همچون لهستان، ترکیه، تایلند، ایتالیا ، بلژیک ، فرانسه و آلمان غذای مخصوص سگ و گربه وارد نموده است که همانطور که در نمودار زیر مشاهده می شود کشورهای فرانسه، المان و تایلند عمده واردات غذای سگ و گربه ایران را تشکیل می دهند.

در سال ۲۰۱۸ کشور لهستان با رشد ۶٫۱۹ درصدی به یکی ا رقبای این سه کشور مبدل شده است و سرعت رو ب رشدی در جایزینی در این بازار برزگ داشته است. با دستور دولت مبنی بر ممنوعیت واردات غذای سگ و گربه به صورت کلی این واردات از دستور کار وارد کنندگان خارج شده است.

فرصت ها همیشه در اختیار همه افراد قرار نمی گیرند. با ممنوعیت واردات غذای حیوانات فرصت ایده آلی برای سرمایه گذاران داخلی و حتی خارجی فراهم آورده شده است تا با راه اندازی خط تولید غذای سگ و گربه بازار بالقوه و موجود را که تاکنون با محصولات خارجی تامین می شده است را خدمت رسانی کند.

ممنوعیت واردات غذای حیوانات خانگی

شرکت سیمرکو با مهندسین مجربی که در اختیار دارد می تواند خط تولید غذای سگ و گربه را از صفر تا صد در برای سرمایه گذاری راه اندازی و تواید کند و در راه اندازی این خط تولید هیچ نیازی به خارج از کشور نبوده و تمامی موارد آن بومی است.

حال که واردات غذای سگ گربه ممنوع شده است فرصت خوبی برای سرمایه گذاران ایجاد شده است تا بتوانند در این حوزه فعالیت کنند. می توانید در مقاله های مختلفی که در زیر لیست شده است اطلاعات کافی در زمینه خط تولید غذای سگ پیدا نموده و با مشاورین سیمرکو در مورد راه اندازی آن کمک بگیرید.

سخن آخر

بر اساس ۱۰ میلیون دلار واردات غذای حیوانات خانگی در سال ۹۷، اینگونه نتیجه گیری می شود که ظرفیت های واردات سالانه ۷۰۰ تن می باشد. البته میزان واردات به طور دقیق نشانگر تقاضای موجود در بازار نیست و تقاضای حقیقی موجود در بازار به مراتب بالاتر از نرخ واردات سالانه است.

نتایج ارزیابی های کارشناسانه نشان می دهد راه اندازی ۲۰ الی ۲۵ خط تولید برای برطرف نمودن پاسخگویی کشور نیاز خواهد بود. لذا با توجه به فرصت مغتنمی که با ممنوعیت واردات غذای حیوانات خانگی ایجاد شده است، بستر مناسبی برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در این حوزه صنعتی فراهم گردیده است.

error: این محتوا برای شرکت سیمرکو محفوظ است